Studenterhjælp til private og virksomheder

Produceret af Hasse Frimodt

Cortex Park: Andreas Andersen og Henrik Møller er i gang med multimedie designuddannelsen og 1. marts har de startet virksomheden www.BeFlex.dk med hovedfokus på Odense i opstartsfasen.

- BeFlex er en hjemmeside, som formidler odenseaneres hverdagsopgaver såsom havearbejde, rengøring, bilvask og lignende til studerende, som har mulighed for at byde ind på de opgaver, fortæller Henrik Møller og Andreas Andersen og de fortsætter:

- Målet med www.beflex.dk er at skabe et miljø, hvor studerende kan arbejde efter behov og tid, da der er perioder i studiet, som er mere hektiske end andre. At skabe flere studiejobs, da Odenses udvikling tiltrækker flere studerende. At hjælpe travle odenseanere med at få løst hverdagsopgaver, og dermed give dem mere tid. At give brugerene mulighed for, at møde flere mennesker og dermed skabe et bedre netværk, som kan gavne personligt og fagligt. BeFlex er blevet udarbejdet på Cortex Lab, som har hjulpet med kontorfaciliteter og rådgivning, hvilket har været utrolig værdifuldt for vores projekt.

  • Af: