Rollosvej: Ralu Høirup har i sin private bolig indrettet klinikken Life Embrace, hvor hun tilbyder tantrisk massage, akupressur, meditation og hypnose.

- Jeg er uddannet skolelærer i Rumænien samt i Danmark. Kort efter jeg tog læreuddannelsen fik jeg job på en odenseansk friskole, men jobbet måtte jeg forlade fordi jeg blev syg og stresset.

- Da jeg var ovre min sygdom tog jeg en kandidat indenfor kultur og formidling på SDU, fordi jeg tænkte det ville være vejen til et nyt og spændende job. Men desværre fik jeg aldrig job og nu har jeg i stedet valgt at åbne klinikken Life Embrace hvor jeg tilbyder behandlinger til personer, der for eksempel lider af stress, ensomhed, mangler fokus i livet, har angst, smerter eller ubehag i kroppen, siger Ralu Høirup og fortsætter:

- Tantramassage er en sanselig helkropsmassage med olie. Massagen foregår i et dejligt varmt rum med blid musik, svage dufte og stearinlys. Du ligger på en bred madras, eller på briks, hvor det eneste du skal gøre, er at slappe af og give dig hen for at modtage nydelsen fuldt ud.

- Jeg starter med en kort meditation, hvor jeg guider dig ned i din krop, så du bliver opmærksom på dine følelser og tanker.

- Du bliver derefter masseret med blide, nærværende berøringer, og intuitivt, healende, lader jeg mine hænder massere dybt og stille, så dine indre spændinger løsner sig, og du slapper af og får adgang til at opleve endnu mere velvære. Du bliver masseret ned over ryggen, ballerne og benene. Du vil også blive masseret på hele forsiden af kroppen: hovedet, armene, hænderne, brystkassen, maven, lår, ben og fødder. Massagen er meget nydelsesfuld og bliver udført i fuld overensstemmelse med dig og dine grænser, forklarer Ralu Høirup.

På hjemmesiden www.lifeembrace.dk kan du læse mere om klinikken samt booke tid til behandling.

  • Af: