Morten Langaa Jensen er indehaver af PeakCoaching som er en nystartet virksomhed på Rødegårdsvænget 1. Morten er oprindelig uddannet elektriker og ingeniør. Han har arbejdet 28 år i IT branchen, de seneste 10 år som ansat hos KMD. Hos Peakcoaching tilbyder Morten der har en 3-årig coachinguddannelse f.eks. hjælp til personer der føler sig usikre, lider af præstationsangst, føler sig stresset eller har problemer i parforholdet.

- Jeg tilbyder også coaching til virksomheder der ønsker at gøre noget godt for deres medarbejdere således man mindsker stress blandt virksomhedens medarbejdere. I Danmark er der ca. 35.000 mennesker der dagligt er sygemeldte på grund af stress og der dør over 1400 mennesker om året på grund af stress. Så derfor vil jeg rigtig gerne være med til at gøre danskerne mindre stressede og dermed også være med til at mange virksomheder har gladere medarbejdere. Igennem motion kan man lettere undgå stress. Så jeg vil lære folk at løbe korrekt så de også undgår skader på kroppen og ikke kun i sindet. Jeg kan lære folk at løbe langsommere og dermed gøre dem mere udholdende. Ved hjælp af nogle enkle redskaber, får du teknikken til at få en mere fri, økonomisk løbestil, hvor du vil komme til at opleve, at det at løbe optimalt, er sjovt og du får motivationen til at fastholde din løbetræning. Jeg fokuserer meget på, at det er vigtigt, at træningen er sjov og motiverende. Jeg anvender den nyeste viden og teknologiske hjælpemidler inden for området. Ud over videoklip, så anvender jeg Gaiteye teknologi i forbindelse med løbestilstest, således at den nuværende stilart dokumenteres, og at du bliver i stand til løbende at måle fremgangen i forbindelse med tekniktræningen og træningsplaner. Jeg anvender HeartMath i forbindelse med vejrtrækningsøvelser, og mentaltræning, Du træner din vejrtrækningsteknik ved at trække vejret guidet af en App "Inner Balance", på din iPhone eller iPad, hvortil der også er tilsluttet en øresensor, der måler din hjerterytme, siger Morten Langaa Jensen.

Visionen bag Gaiety er udviklingen af en løbesensor, der er i stand til at hjælpe med at bringe løberens trænings indsats til et højere niveau. Gaiteye er i stand til at hjælpe dig med: Optimere din løbeøkonomi, løbe hurtigere, lettere og længere, realtime måling af din løbestil, reducere skader og give dig fornyet løbe glæde.

Hos Peakcoaching kan du også som virksomhed booke et event for medarbejderne hvor man mødes på SDU´s træningsbane en eftermiddag med Morten der så vil give gode råd omkring løbeteknik. Tjek mere på www.peakcoaching.dk