Sommer i Farvergården

Find vej til Sommer i Farvergården med Odense Rundt - Børneteater, musik, magi, dans, workshops og meget mere, lige ved hånden.

Det er sommer i Odense, og byen myldrer og summer med alle mulige tilbud og aktiviteter til både odenseanere og turister. Heldigvis er det hele nemt at finde rundt i med appen Odense Rundt - her har du nemlig hele Odense i din hånd.

Odense Rundt er nemlig også for børn! Kulturmaskinen slår dørene op for Sommer i Farvergården igen i år, med aktiviteter til børn og børnefamilier fra nær og fjern. Der holdes børneteater hele sommeren med gribende forestillinger: Fra H.C. Andersens klassiske eventyr om Den Grimme Ælling til misundelse og søsterskab og kærlighedshistorier om det første kys.

Appen Odense Rundt

Odense Rundt viser dig vej til Sommer i Farvergården og en masse andre sommeraktiviteter for børn..Du kan hente Odense Rundt i App Store eller Google Play. Fra din computer, tablet eller windows-telefon kan du besøge www.odenserundt.dk

I Ugeavisen Odense kan du hver uge læse om noget af det, du kan bruge Odense Rundt til.

 

Du kan også finde Kulturmaskinens maskot Tumle og hans bedste veninde Frida - Se de to venner fjolle rundt på scenen og fortælle om, hvor forunderlig verden dog er, hvor meget de elsker is, og hvordan deres venskab helt sikkert vil vare for evigt og altid. Du kan også møde Lars U - men kan du finde hans hemmelighed? Oplev vaskeægte magi og masser af humor, når han tryller smil frem på store og små, og få dit eget ballondyr med hjem.

Måske kan du lytte dig frem til koncerterne, men med Odense Rundt appen kan du også nemt finde frem til, hvor de holdes. Oplev både Børnebanditterne, Æsken, Bjørnetjenesten og Tigertræning give den max gas. Hvis du har en dansemus i maven eller måske bare gerne vil lære lidt om krop og bevægelse, er Sommer i Farvergården også for dig. Der er danseworkshops uge 27-29 sidst på dagen, hvor du kan få rystet støvet af dig efter en lang og spændende dag. Alt i alt en festlig måned for børn og voksne - lige i lommen med Odense Rundt.

Der er Sommer i Farvergården tirsdag til fredag til og med uge 30. Det er gratis, og alle er velkomne!

  • fyens.dk