Købmand

Købmand, Niels Rasmussen, lover god kundeservice

Lørdag den 9. september åbnede en ny Spar butik i Ærtebjerghaven 3, Næsby. Butikken er åbnet i det, der tidligere var en Kiwi butik og er på 560 m2.

Købmanden i den nye SPAR-butik er Niels Rasmussen, der har boet i Næsby siden 1985. Niels har mange års erfaring i detailbranchen, hvor han har arbejdet i butik siden 1995. Dog ikke i dagligvarebranchen, men i byggebranchen, hvor han har varetaget stillinger som butikschef og distriktschef. Senest har han fungeret som Regional distriktschef i STARK, men er nu klar til at blive selvstændig SPAR købmand i Næsby.

Spar

SparÆrtebjerghaven 9

Købmand er Niels Rasmussen.

Åbent: Alle ugens dage fra kl. 7-21, hele året rundt.

Drømmen skal udleves

- Jeg har i mange år gået med drømmen og tanken om at blive selvstændig købmand, så da muligheden bød sig i Næsby hvor jeg bor og kommer fra, slog jeg til. Og jeg glæder mig til at give borgerne i Næsby en god, lokal dagligvarebutik, hvor kundeservicen er i top, siger Niels Rasmussen.- I min butik vil man finde et bredt udvalg af dagligvarer, suppleret med økologi samt gode lokale råvarer. Derudover er det vigtig for mig, at kunderne aldrig går forgæves. Derfor, hvis der er noget kunderne ønsker i sortimentet, er de altid velkomne til at komme med deres ønsker, og så vil jeg prøve at opfylde dem på bedste vis. Jeg vil også sætte fokus på den lokale forankring, og når vi lige har fået fodfæste i butikken, vil jeg naturligvis gøre mit for at støtte det lokale foreningsliv. Hvis vi som lokale støtter hinanden, tror jeg på, at vi sammen kan bidrage til at styrke lokallivet i Næsby.

Udbringning på Long John cykel

Servicen skal være i top. Derfor har Niels investeret i en Long John cykel, som skal bruges til at bringe vare ud til lokalområdets kunder.

- Jeg sidder i bestyrelsen hos Arbejdernes Boligforening afd. Storkeløkken, hvor jeg ved, der bor mange ældre, der kan have svært ved at tage ud og handle. Med min Long John håber jeg, at vi kan hjælpe disse mennesker med at gøre det nemmere for dem at gøre deres handler. De skal bare ringe til butikken og fortælle os, hvad de ønsker, så sørger vi for at de har varerne kort tid efter, siger Niels Rasmussen.

  • Af: