Bjarke Arndal åbner fredag den 16. september sammen med sin kompagnon Morten Carstensen The Food Stall i Mad & Vin-afdelingen i Magasin Odense.

Det er Bjarke og Mortens tredje The Food Stall-butik, siden de åbnede den første for to et halvt år siden i Odense Banegård Center og fulgte op med åbningen af The Food Stall for et halvt år siden i Vejle.

- Konceptet for The Food Stall er at vi vil gøre det muligt for den travle dansker at kunne købe økologisk, frisk, sund og lækker mad og drikkevare til overkommelige priser. De ingredienser vi benytter os af skal være produceret under ordentlige forhold, og vi går meget op i at undgå madspild.

- Så vi benytter for eksempel broccolistokken, som ikke bruges i salaten, som en ingrediens i vores friskpressede juice. Og netop den friskpressende juice åbnede dørene ind til Magasin, fordi vi gennem længere tid har leveret friskpresset juice to gange ugentligt til Magasin du Nord på Kongens Nytorv, siger Bjarke Arndal.

Hos The Food Stall sælges der for eksempel sandwich, salater, økologisk brød, skyr, chiagrød og kaffe/juice. Det er muligt at købe glutenfrit og veganske mad- og drikkevarer, og det er stort set alle produkter, der er økologiske og ikke kun brødet hos The Food Stall.

- Vi har åbent alle ugens dage fra klokken 10 til 20. Som noget nyt forhandler vi nu også bland selv-nødder og -snacks, hvor vi har 30 forskellige varianter at vælge imellem. Fra klokken 19 til 20 sælger vi vores sandwich til halv pris, og er der flere tilbage, når vi lukker, leverer vi sandwich samt alle andre rester fra dagen igennem til Kirkens Korshær i Nørregade, da vi gerne vil undgå madspild og ved, at det kan gøre andre glade at få, siger Bjarke Arndal.