Tøjbutikken Onkel P genopstår på Langelinie 90

Produceret af Hasse Frimodt

Langelinie: Christopher Bang elskede at besøge tøjbutikken Onkel P, der for lidt over et år siden lukkede i Kongensgade.

Han har lige siden lukningen savnet Onkel P og sammen med sin bror og mor, Lizette Bang, tog han kontakt til Pierre Juel, der var indehaver af Onkel P, fordi de ønskede at starte en webshop med salg af de tøjmærker, Onkel P var så kendte for at have forhandling af.

- Vi fik Pierre til at give os en masse gode råd om de tøjmærker, han forhandlede dengang, og sammen har vi nu åbnet webbutikken www.onkelp.dk, hvor vi har kendte mærker som f.eks. Les Deux, Won Hundred, Filippa K, Suit, Vito, By bram og Knowledge Cotton.

Onkel P har også en afdeling med salg af mærket Les Deux til kvinder.

Ønsker du som kunde at se og mærke på tøjet inden du handler, holder vi åbent onsdag og torsdag fra klokken 14 til 18, eller efter aftale i vores showroom på Langelinie 90, siger Christopher Bang.

Nettet er praktisk

- Vi lever i en travl hverdag hvor internettet flittigt bliver brugt til at gøre livet lettere. Hvor ofte har vi ikke selv oplevet at sidde på arbejde eller i skolen og er inviteret i byen om aftenen og ikke ved, hvad man skal tage på, eller man mangler noget smart rent tøj?

Så kan det være en perfekt løsning at bestille hos Onkel P og få leveret få timer efter, så du er klar til byen eller fødselsdagen om aftenen.

- Er man bosiddende i en radius indenfor 5 kilometer fra Langelinie, tilbyder vi at bringe tøjet hjem til dig privat eller på din arbejdsplads, hvis du gør dine indkøb inden klokken 15.

Vi leverer også ekstra tøj til prøvning. Vi har kunder, som ikke har nået at få købt en gave til kæresten eller familien, det er så enkelt at benytte Onkel P, så leverer vi på din arbejdsplads samme dag, og kun få timer efter du har bestilt.

Høj personlig service

- Vi pakker og leverer altid i flot indpakning inklusiv et Onkel P net med i leveringen - helt gratis, siger Christopher Bang.

- Efter flere år I udlandet har vi set trenden, at online fint kan kombineres med høj personlig service.

Det skal være sjovt at være kunde hos Onkel P.

Et univers af oplevelser baseret på et mix af populære stilretninger indenfor tøj, sko, bælter, tasker og punge. Vi laver konkurrencer, happenings og events for vores kunder. Vi har på ganske kort tid fået 3500 følgere på vores facebookside som hedder Onkel P, - en side hvor man kan følge med i Onkel P samt deltage i konkurrencer.

På vores webshop kan man også tilmelde sig et nyhedsbrev samt ved indkøb på webshoppen får man automatisk et lod ved hvert køb og deltager i konkurrencer om racerløb, gavekort, frokoster eller musikbilletter.

Vi vil gerne give noget tilbage til Fyn, så vi har brugt fynsk arbejdskraft til at opbygge Onkel P og har 5 ansatte samt 3 fynske firmaer tilknyttet.

Derudover hjælper vi fynske uddannelses institutioner med praktik pladser.

- Det er super vigtigt for os at give noget tilbage og hjælpe hvor vi kan, vi har alle et moralsk ansvar, fortæller Lizette Bang.

  • Af: