Hos Burger Anarchy afslører returpanten, hvilke drikkevarer der hitter

Gravene: Sække med tomme dåser og flasker fylder op ved indgangspartiet til spisestedet, Burger Anarchy i Gravene.

- Det er ugens omsætning, vi har samlet sammen, og lige nu venter vi på, at bunken bliver afhentet som returpant, siger indehaver af burgerrestauranten, Daniel Hasselstrøm.

Jo større bunken af tom emballage er, jo mere tilfreds er han, og i de 18 måneder, han har haft forretningen, er den ugentlige bunke bare vokset.

- Det er jo et tegn på, at vi har en voksende omsætning, lyder den logiske forklaring fra indehaveren, inden han giver sig i kast med at analysere indholdet af bunken.

Ny ølinteresse

- På sodavandssiden er det nok Pepsi, der har solgt mest, men på ølsiden er der ved at ske noget nyt. Vi er begyndt på at anbefale, hvilken øl der passer bedst til de enkelte burgere, og vi kan mærke, at det er noget folk tager til sig. Folk har jo en meget forskellig smag, og de synes, det er sjovt at prøve forskellige mærker af, siger han og fremhæver et mærke, som kunderne har taget specielt godt til sig, siger Daniel Hasselstrøm.

- En øltype, der er blevet enormt populært er IPA (India Pale Ale red.), og jeg tænker, der vil være en stor overvægt af den type i sækkene. Det er en meget humlet øl, og den passer godt til den type mad vi laver, som indeholder en del mayonnaise. Humlen skærer igennem med sin bitterhed og giver noget kontrast, og IPA'en fås også med ekstra frugtsmag, som pigerne er enormt glade for, så IPA'en er nok det, der er mest trendy lige nu, fortsætte han.

  • Af: