Chris Grey & The Bluesspand gik viralt med videoen “Grab ‘em by the elbow”. Nu offentliggør den lokale funk/blues-trio ny video og annoncerer samtidig selv-arrangeret koncert på Dexter.

Over 750.000 visninger på Facebook fortæller, at man har fat i et eller andet, som folket kan lide. Og så mange visninger kan trioen Chris Grey & The Bluesspand prale af at have på videoen “Grab ‘em by the elbow”. Ergo har bandet noget, som folket kan lide.

Derfor kaster de tre musikere, Chris Grey, Kasper Laursen og Lars Frimodt-Møller, sig nu ud i at stable sin egen koncert på benene. Det bliver 21. Oktober på Dexter.

At Chris Grey & The Bluesspand spiller på Dexter, er der som sådan ikke noget nyt i - det har trioen gjort så mange gange før, men det er nyt, at det er trioen selv, der står bag. Forklaringen er som følger:

Dexter er offentligt støttet og skal forsøge at favne bredt. De har kun et vist antal støttekroner og bliver nød til at prioritere. Vi har spillet på Dexter hvert år, siden vi startede orkesteret, og i år har Dexter valgt at præsentere nogle andre kunstnere. Vi synes ,det er et fedt sted og mange af vores lokale fans har efterlyst en koncert i Odense, så vi har taget sagen i egen hånd og har lejet det for en aften. Vi glæder os til at give den gas i hjembyen og blandt andet spille vores virale hit “Grab’m by the Elbow”. Der er også født et par nye sange, som vi glæder os til at præsentere, og vi lover, det bliver svedigt, lyder det fra trioen.

Koncerten begynder klokken 20. Billetter købes her

Og for at sætte stemningen i skabet inden koncerten, smider trioen en spritny video, “Mammas Mammalaid” på gaden.

Den landede 4. Oktober og har allerede over 200.000 visninger og er delt mere end 3000 gange, så bluesspanden ser ud til at holde det helt høje gear. Vurder selv, hvordan marmela-ma’erne smager her:

  • 17342852_10155990747807846_5935142026828163102_n

    Af:

    Fortæller historier i ord og billeder. Twitter: @knakkergaard Instagram: klausknakkergaard / photobyknakkergaard