Konkurrence

Helene Hüttmann er personlig træner og kostvejleder og brænder for at hjælper andre kvinder igang med en sundere levestil

Helene Hüttmann er uddannet som personlig træner og kostvejleder hos Fitness Institute i København. Hun tilbyder personlig træning til alle uanset form. Om du er nybegynder eller øvet kan, man booke et træningsforløb/kostvejledning gennem hendes hjemmesidewww.helenehuttmann.com For nylig udgav Helene Hüttmann e-bogen "Rund numse - Flad mave" som kan købes for 149 kroner via hendes hjemmeside. Du kan også være en af de fem heldige, der kan vinde Helenes bog. Det gør du ved at åbne Ugeavisen Odenses facebookside, hvor du skal skrive JA i kommentarfeltet, hvis du ønsker at vinde bogen Rund numse - Flad mave.

Vind e-bogen Rund numse Flad mave

Du kan blive en af de fem heldige, der kan vinde Helene Hüttmanns nye e-bog Rund numse Flad mave. Det gør du ved at deltage på facebooksiden Ugeavisen Odense, hvor du skal skrive JA i kommentarfeltet, hvis du ønsker at vinde bogen.Konkurrencen slutter onsdag den 13. september kl. 9, hvorefter der trækkes lod blandt alle der har deltaget

Rund numse Flad mave kan købes på www.helenehuttmann.com

Vil hjælpe kvinder igang med træning

- Bogen er skrevet, fordi jeg brænder for at hjælpe kvinder, der ønsker at komme i gang med en sundere levestil. Jeg har lavet en bog, der kan hjælpe kvinder til at få en krop, de vil være tilfredse med, uanset om de nu er tykke eller tynde. Om det er kvinden, der skal tabe sig, eller hende der trænger til en større muskelmasse, så har jeg den rette ekspertise og viden til at hjælpe disse kvinder. Jeg har selv testet og udarbejdet kostplaner og træningsprogrammer i bogen, og følger man mine gode råd, vil man kunne tabe sig mindst et kilo om ugen, siger Helene Hüttmann.Bogen er bygget op omkring et 12 ugers forløb, hvor man får adgang til kostplan til vægttab og opskrifter på alt mad samt billeder. Man får en træningsplan med fokus på numse og mave samt en lille hilsen fra Helene Hüttmann. Træningsprogrammet giver dig 12 forskellige numse- og mave programmer, som du kan få glæde af, uanset om du har for stor eller for lille numse. Ligeledes følger der i bogen øvelser med til træning af overkroppen.

Træning er et frirum for Helene

- Jeg startede selv som 15-årig med at træne. Jeg er nu 24 år, og Jeg elsker at træne. Det er ren terapi for mig. Det er mit frirum. Det er det tidspunkt på dagen, hvor jeg gør noget godt for mig selv, noget der gør mig glad helt ind i maven. Jeg elsker den udvikling, man kan skabe via styrketræning. Vi kan forme vores krop, som vi vil. Og jeg gør det, fordi jeg elsker det og ikke fordi, jeg skal. Det er vejen frem.

Fire gode råd fra Helene Hüttmann

Helene Hüttmann giver her fire gode råd omkring træning og sund levestil.1. Spis mad og hold dig fra slik. Bliver du lækkersulten så spis en, to eller syv stykker rugbrød fremfor at spise slik.2. Drik væske, hvis du føler sult udover dine normale daglige måltider. Et stort glas vand kan nedsætte sulten. Mærker du stadig sult, så spis noget sundt.3. Tro på dig selv. Det er aldrig for sent at ændre sin livsstil og blive et sundere menneske. Alle kan gøre det, hvis de tror på det.4. Sørg for at fortælle dine omgivelser når du går i gang med at træne og spise sundere. Så kan din familie og venner være med til at bakke dig op i dit nye liv, og du slipper for at skulle forklare hvorfor du ikke længere spiser fed mad, kage eller drikke sodavand med sukker.

  • Af: