Konkurrence

Fire Pandora smykkesæt á 1298 kr. udloddes til læserne i Ugeavisen Odense adventskonkurrence

På Ugeavisen Odense elsker vi julen og alle de dejlige traditioner, der følger med julen. En af de traditioner som rigtig mange har i forbindelse med julen er adventsgaver. Og vi har her på Ugeavisen Odense været så heldige, at vi i år har indgået et samarbejde om en adventskonkurrence, hvor vi kan forkæle vores læsere med flotte gaver. Fire virksomheder har sagt ja til at forkæle jer læsere med super flotte gaver. Disse virksomheder er Herretøjsbutikken Onkel P, smykkevirksomheden Pandora,  Hi-Fi Klubben samt Skønhedsklinikken Nage Odense.

Adventskonkurrence

 Adventskonkurrence:Vind et af fire smykkesæt fra Pandora til en værdi á 1.298 kr. - Samlet værdi 5.192 kr.

Deltag på facebooksiden Ugeavisen Odense ved at skrive Pandora i kommentarfeltet.

Konkurrencen starter 6. december og slutter 12. december kl. 9.

29. november kunne du vinde et herresæt fra Onkel P

13. december kan du vinde adventsgave fra Hi-Fi Klubben 

20. december kan du vinde adventsgave fra Nage Odense 

 

Magiske og betagende

I denne uge giver Pandora fire smykkesæt ud til Ugeavisen Odenses læsere. Det magiske og betagende stjerneskud er inspirationen bag de smukke øreringe og halskæden i sterlingsølv med kubisk zirkonia. Perfekt til julens mange festlige begivenheder. Samlet værdi pr. sæt 1.298 kr. Smykkesættet kan afhentes af de fire heldige vindere hos Pandora i Rosengårdcentret.- Kig mod stjernerne denne vinter, hvor Pandoras nye julekollektion fyldt med gavefavoritter afspejler den funklende vinternattehimmel. En smuk og farverig palet af ægte smykker i førsteklasses håndværk, fine sten og ædle metaller, skabt med kærlighed, øje for kvalitet og respekt for den verden vi lever i, siger Naja Lybecker, PR Manager Pandora.

Sådan deltager du

Du kan deltage i konkurrencen om dette lækre herretøjs sæt på facebooksiden Ugeavisen Odense. Konkurrencen kører fra onsdag den 6. december frem til tirsdag den 12. december kl. 9 Du deltager ved at skrive Pandora i kommentarfeltet. Vinderen findes ved lodtrækning blandt samtlige deltagere.Så husk at følg med i Ugeavisen Odense de kommende uger og deltag i vores store adventskonkurrence, hvor der er præmier for flere tusinde kroner. 29. november kunne du vinde tøjsæt fra Onkel P, 13. december er der en flot præmie fra Hi-Fi Klubben og konkurrencen sluttes af med et gavekort på 4000 kr.  til Skønhedsklinikken Nage Odense.

  • Af: