Alle billeder gemmer på en god historie. Den er vi på jagt efter og viser hver uge et arkivfoto til en af personerne på det udvalgte billede. I denne uge den tidligere OB'er Kim Ziegler.

- Jeg husker det faktisk, som det var i går. På billedet har vi netop vundet det danske mesterskab efter at have besejret min tidligere klub AGF. En ung Thomas Helveg scorer målet til kampens resultat 2-0. Bagefter står vi på banen sammen med flere tusinde fans og venter i syv-otte minutter på resultatet fra opgøret mellem Silkeborg og Lyngby. Og så bryder jubelen løs.

- For mig personligt betyder det alverden at vinde mesterskabet det år, og medaljen stadig om min hals den dag i dag. Som symbol på en fantastisk tid. Jeg er 31 år, anfører på holdet og har spillet en super god sæson for klubben. Det er derfor en af de perioder i min tid som fodboldspiller, jeg husker bedst. Samtidig er det min karrieres efterår. Jeg stopper to år senere som fodboldinvalid.

- Det overrasker alt og alle, at vi formår at vinde mesterskabet. Det sker på et tidspunkt, hvor OB har store økonomiske problemer, og før sæsonen er flere dyre spillere som eksempelvis Kim Christofte blevet sendt væk, fordi der ikke er råd til de helt store navne længere. Derfor betyder det også ekstra meget for både os spillere, klubben og vores fans, at vi ryger helt til tops.

- På holdet har vi et helt unikt sammenhold, og det er billedet også et bevis på. Vi står sammen, når det går skidt, og vi står sammen, når det går godt. Vi er kammerater både på og uden for banen.

- Det er 26 år siden nu ,men vi mødes fortsat en gang om året, hvor vi spiser sammen, hygger os og taler en hel masse om fodbold. Og selvfølgelig falder snakken også på dengang i 1989. På samme måde bliver mesterskabet også trukket frem, når jeg bevæger mig i andre fodboldkredse. Man husker altid vindere og ikke tabere.

  • Af: